Fem genveje til sollys på dit stillesiddende indendørsarbejde

Er du også træt af, at solen skinner udenfor, mens du er kontraktuel lænket til et skrivebord indenfor? Måske er du heldig eller senior nok til at have en vinduesplads. Måske er du mere som mig: velsignet med ungdom og en plads i midten af et gigantisk kontorlandskab.

Ingen solstråle rammer min blege krop af sig selv, det er helt sikkert. Men der er råd for det! Herunder er fem genveje til at optimere dit optag af d-vitamin på en arbejdsdag.

1. Gør gåtursmøder til en ting
Hvem vil være uenig i, at man brainstormer bedst i frisk luft? Brug det som argument for at tage en lille session i solen. Er det slet ikke relevant for dig at brainstorme (f.eks. fordi du er revisor), kan du foreslå at rykke feedbacksamtaler udenfor.

2. Vær hvor solen er
Afsøg kontoret for det bedste mødelokale for mulighederne for en solstråle gennem et vindue. Før evt. en logbog over hvilket lokale solen rammer hvornår. Et pro tip er at være den første til mødet og strategisk placere dig selv midt i lyskorridoren.

En genvej til et udendørsbesøg

3. Bliv ryger
Tilsyneladende en legitim grund til at gå udenfor på vilkårlige tidspunkter i løbet af dagen. Bonus at det også er en mulighed for at blive venner med dem fra kontoret, som sikkert var cool i gymnasiet. 

4. Vær ligeglad
Et godt alternativ til at blive ryger: hold op med at give en fuck og bare gå udenfor og hyg lidt i solen. Et pro tip til den mere diskrete type kan være at tjekke de andres kalender ud og sørge for at være væk, når de alligevel også er.

En bordsol

5. Køb en sollampe til dit bord
God mulighed hvis de andre bare ikke virker for dig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s